Blauw Wit – VVG afgelast ivm Corona besmetting speler Blauw Wit

De openingswedstrijd van VV Groningen uit bij Blauw Wit ’34 gaat helaas niet door in verband met een corona besmetting van een speler van Blauw Wit.

Onderstaand het persbericht van OOGTV:

Er is opnieuw een voetbalwedstrijd met een stad-Groninger club afgelast vanwege corona bij de tegenstander.

Het gaat om Blauw Wit’34 uit Leeuwarden tegen VV Groningen uit de eerste klasse E zaterdag. Een speler van Blauw Wit heeft corona.

Voorzitter Robert Bollegraaf van VVG baalt van de afgelasting en vraagt zich af of het wel goed komt met de competitie dit seizoen.

Trainer Steven Wuestenenk van hoofdklasser Be Quick 1887 had dezelfde gedachten na het afblazen van het duel tegen Longa’30 uit Lichtenvoorde. Bij Longa’30 waren mogelijk coronagevallen.

Ook WKE-16 – Helpman in de tweede klasse L werd al geschrapt vanwege corona bij de club uit Emmen.

klik hier voor het originele artikel op de site van OOGTV.