In Memoriam Appie Roggen

Op 2 juni kregen we het droevige bericht dat Appie Roggen is overleden.

Appie maakte deel uit van een generatie die voor velen gezichtsbepalend is geweest voor onze club VVG. Als jeugdspeler begonnen bij Velocitas en via Hoogkerk in de jaren zeventig bij VVG terechtgekomen in het eerste elftal. Tot op latere leeftijd heeft Appie gevoetbald bij de veteranen, velen zullen hem ook nog kennen als scheidsrechter bij diverse elftallen en in het verleden ook als grensrechter. En uiteraard met zijn onafscheidelijke sigaar en glaasje bier.

Kenmerkend voor Appie was zij liefde voor het voetbal, de paardenkoersen en wandelend met zijn hond door zijn geliefde Oosterpoort. In de afgelopen maanden heeft Appie een strijd moeten voeren tegen een ziekte die hij helaas niet heeft kunnen winnen.

De uitvaart zal plaatsvinden op vrijdag 5 juni in besloten kring. Wie afscheid van Appie wil nemen kan dat doen bij Yarden, Crematoriumlaan 2 in Groningen tussen 08:30 en 19:30 uur. Het correspondentieadres is Hornstraat 26, 9724 AS te Groningen.

Namens iedereen die betrokken is bij VVG willen we de familie Roggen heel veel sterkte wensen met het verlies van deze fijne man.

Appie Roggen VVG

1. Jane

Weer vreselijk geschrokken en verdrietig. Eerst al afgelopen vrijdag t overlijden van Harry vd Velde nu Appie Roggen heen gegaan.
    Ik koester de mooie momenten die ik met jullie had bij VVG, en dat waren er vele.
    Nu kunnen jullie samen daarboven een bakkie bier drinken.
    RIP Harry en Appie jullie zullen gemist worden!!!