In memoriam Harrie van der Velde

Op vrijdag 29 mei jl is overleden, erelid van VVG en lid van verdienste van de KNVB, Harrie van der Velde.

Harrie is al decennia lang een van de bepalende gezichten bij VVG. In de lange historie van de club heeft Harrie zich onderscheiden in verschillende functies binnen de vereniging. Jarenlang als secretaris en daarna ook als vice- voorzitter en voorzitter heeft hij plaatsgenomen in het bestuur. Ook was Harrie te bewonderen als scheidsrechter en grensrechter bij diverse elftallen. Met het overlijden van Harry is een echte VVG’er heengegaan.

Harrie ligt opgebaard bij Yarden, Crematoriumlaan 2 in Groningen. Mogelijkheid tot afscheid nemen kan op de volgende tijden: dagelijks van 09:00 tot 19:30 uur en in het weekend van 11:00 tot 18:00 uur. Het correspondentieadres van de familie is Grote Leliestraat 133b, 9712 ST Groningen. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden op donderdag 4 juni om 10:00 uur met in acht neming van de geldende corona maatregelen

Namens alle leden, sponsoren en een ieder die VVG een warm hart toedraagt willen we Bettie, Marcel en Ronald veel sterkte wensen met het verlies van deze unieke man.

Het bestuur.

Harry 7

1. Jane

“Gebakje” wat heb je ons vreselijk laten schrikken door er stiekem tussen uit te knijpen.
    VVG zal anders zijn zonder jou.
    RIP laiverd
    Betty, Ronald en Marcel veel sterkte met dit grote verlies.

2. Joël

Ik las in de krant dat je bent heen gegaan.
    Jammer dat ik je niet eerder had kunnen zien door bepaalde omstandigheden.
    Rust zacht opa. 🙏🏻🖤

3. Egon

Harry heeft mij leren bier drinken op de donderdagavond (en op de zondagen). Veel lol met hem gehad.
    Betty, Ronald en Marcel veel sterkte de komende tijd.
    Harry ik drink er vanavond een op jou! Waarschijnlijk ook een tweede, derde…zoals jij mij dat geleerd hebt.
    Egon