Mustafe Ahmed welkom bij VVG!

Met pijn in zijn hart verruilt Mustafe Ahmed na 8 seizoenen zijn club Velocitas 1897 voor VVG. Zijn besluit om m.i.v. het seizoen 2018/2019 voor VVG te gaan voetballen heeft te maken met zijn ambities om nog een aantal jaren op 1ste klasse niveau te presteren en de kans die hem hier geboden wordt, namelijk onderdeel uit te maken van de technische staf. Een andere belangrijke reden om voor VVG te kiezen is de hereniging met zijn voetbalvrienden Wesley Walstra en Virgil Muller. Deze redenen, maar ook de ambitie van VVG om door te groeien naar een volwaardige 1ste Klasse vereniging is nog van extra invloed geweest op zijn besluit. Mustafe Ahmed begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van FC Groningen, waarna hij de stap maakte, zo’n 12 jaar geleden, naar de BV Veendam. Hier speelde hij één seizoen op Eerste Divisie niveau. Na Veendam kwam hij bij Roden terecht, waarna hij na één seizoen naar Velocitas vertrok. Wij als VVG zijn daarom ook zeer blij dat Mustafe Ahmed voor onze vereniging heeft gekozen en de ambitie die hij uitstraalt om met VVG mooie resultaten te boeken.

Mustafe (2)