Nieuwbouw kantine, de plannen zijn akkoord!!

Eindelijk na ruim anderhalf jaar wachten zijn de plannen gereed, en is er een akkoord met de gemeente, voor de nieuwbouw van onze kantine. Zowel VV Groningen als Potetos zullen weer kunnen beschikken over een eigen onderkomen op het Sportpark Het Noorden. Niet alleen komen er nieuwe kantines ook zullen er 3 kleedkamers worden bijgebouwd en een aantal gemeenschappelijke ruimtes. Er zal nu eerst worden begonnen met de aanbesteding voor dit project en er zal een bouwvergunning moeten worden aangevraagd. De verwachting is dat in het najaar met de bouw kan worden begonnen.

In de tussentijd zal er door het bestuur worden gewerkt aan een bouwcommissie om het traject te begeleiden. Ook zal er een beroep worden gedaan op onze vrijwilligers bij de afbouw van de kantine, hier later meer over. kijk ook even op dit artikel van OOG TV met daarin een interview met onze voorzitter Robert Bollegraaf.

Het Bestuur.