Nieuwbouw kantine VVG

Het is al weer een tijd geleden dat onze kantine door brand verloren is gegaan. In de tussentijd zijn er door de drie clubs, VVG, VVK en Potetos, meerdere gesprekken geweest met de gemeente. Tijdens die bijeenkomsten is er met name gesproken over de wensen en mogelijkheden van de clubs met betrekking tot een nieuw onderkomen. Momenteel zijn de gesprekken in een stadium gekomen dat er een haalbaar plan ligt. Zaak is nu om samen met de gemeente tot een goed financieel plan te komen. Zoals het er nu naar uit ziet zal er een casco geheel worden neergezet die door de drie clubs verder moet worden afgebouwd.
Op dit moment kunnen we helaas nog niet aangeven wanneer er gebouwd zal gaan worden. Als bestuur hopen we onze leden hier zo spoedig mogelijk duidelijkheid in te geven. Zodra er meer bekend is zal dit dan ook gedeeld worden via de website.

Het bestuur.