Opgelet, Contributie spelende leden geïnd door Clubcollect

Beste leden,

Het nieuwe voetbalseizoen 2018/2019 is weer begonnen en de eerste competitiewedstrijden zijn al weer gespeeld.

Graag willen wij uw aandacht vragen voor de inning van de contributie van dit seizoen. De contributie voor het voetbalseizoen 2018/2019 bedraagt voor de spelende leden €180,-. .

Sinds vorig jaar wordt de inning van de contributie van onze spelende leden geïnd door onze partner Clubcollect. Vorig jaar hebben wij dit niet goed naar de leden gecommuniceerd en dit willen we dit jaar anders doen. Vandaar dit bericht.

In oktober zullen de spelende leden een bericht ontvangen per sms of e-mail om een betaalkeuze te maken voor de contributie van dit seizoen.

Dit is dus geen SPAM maar een correct bericht!
Klik dus niet weg, maar maak direct de juiste betaalkeuze.

Er zijn 2 mogelijkheden:
– betaling in 1 keer via Ideal voor eind oktober 2018; of
– betaling in 4 termijnen, te weten eind oktober, eind november, eind december en de laatste afschrijving eind januari door Clubcollect

Door onze ervaringen van het afgelopen seizoen hebben we de taak van tijdige en volledige betaling van de contributie belegd bij een contributiejager, die dit proces vanaf de start van de inning van de contributie tot en met betaling scherp bewaakt.

Mochten er gegronde redenen zijn om absoluut niet via Clubcollect te willen betalen dan dient dit tijdig kenbaar te worden gemaakt aan het bestuur. Wij zullen dan samen op zoek gaan naar een passende oplossing.

We rekenen hierin op alle medewerking en betrokkenheid, zodat we VV Groningen  voor het leven draaiende kunnen blijven houden.

Uiteraard willen we alle spelende leden, ouders en hun supporters een heel plezierig voetbalseizoen toewensen!

Met vriendelijke groet,

Bestuur vv Groningen