Uitslagen 2e ronde VVG Spare Rib Express toernooi

Donderdag 22 augustus werd er om 19:30 afgetrapt voor de laatste wedstrijden in de poule. Zeerobben en VVG, in de andere poule, hadden beide een goede uitgangspositie verworven door afgelopen dinsdag beide wedstrijden te winnen. Beide hadden aan een gelijk spel genoeg om aanstaande zaterdag tegen elkaar aan te treden in de finale. Zeerobben wist de wedstrijd met ruime cijfers te winnen, terwijl VVG moeite had om te scoren. Na een achterstand wist VVG er uiteindelijk een gelijk spel uit te slepen.
Uitslagen donderdag 22 augustus
Poule A
PKC’83 – WVV 2 – 1
Zeerobben – Groen Geel 7 – 0
Poule B
VVG – Stadspark zo 1 – 1
FC Assen – Helpman za 0 – 2
Door deze uitslagen zijn de nr 1 t/m 4 bekend in Poule A en B. De nummers 1 strijden in de finale om de Spare Rib Express Bokaal en een geldprijs van €750,- terwijl er voor de verliezer €500,- klaar ligt. Dus de moeite waard om voor de winst te gaan.
Wedstrijden zaterdag 24 augustus
13:30 – 7/8 plaats Groen Geel – Stadspark zo
            5/6 plaats WVV – FC Assen
15:30 – 3/4 plaats PKC’83 – Helpman za
            Finale: Zeerobben – VVG
Op zaterdag 24 augustus starten we het Spare Rib Express toernooi om 10:00 met de overige senioren en de dames. Zij strijden in onderlinge duels van 7 tegen 7 om het beste resultaat en de eer in de verschillende poules. Tijdens deze sportieve dag wordt de muziek verzorgd door een DJ en het toernooi wordt afgesloten met een Live optreden, vanaf 17:00, door de zanger Kris Jager.

Kris live