VV Groningen op RTV Noord en OOG TV

VV Groningen is met haar acties de afgelopen dagen ook volop in de media verschenen. o.a op RTV Noord zijn diverse artikelen verschenen waaronder ook de crowdfund actie. via deze link is het artikel te lezen.

Als club zijn wij zeer blij met alle initiatieven die er tot nu toe al zijn ondernomen. Het doet goed om te zien hoe er met de club wordt meegeleefd. Het is zeer hartverwarmend en het geeft een goede energie voor de wederopbouw van de club na de zware domper van afgelopen zaterdag. Een van de liefste acties is van Liam vijfschaft, 7 jaar. Hij besloot VV Groningen te helpen door lege flessen te verzamelen. OOG TV heeft daar een reportage van gemaakt. klik hier om de reportage te bekijken.

Het Bestuur.