Zeerobben winnaar 6e editie VVG toernooi

Om half vier werd er afgetrapt, op een zonovergoten, sportpark Het Noorden voor de finalewedstrijd Zeerobben – VVG. In de eerste helft kreeg VVG volop kansen om de score te openen, maar ook verder uit te bouwen. Via vlotte combinaties werd Zeerobben teruggedrongen, wat resulteerde in de 1 – 0 voor VVG. Vlak voor rust kwam Zeerobben op 1 – 1 een domper op de feestvreugde bij VVG. Na rust kwam Zeerobben, door miscommunicatie in de verdediging, op een 2 – 1 voorsprong. Twee minuten later werd het zelfs 3 – 1 voor Zeerobben, waarna de wedstrijd in deze warmte gespeeld was. In de laatste 5 minuten wist Zeerobben nog één maal te scoren, waardoor zij er met de Hoofdprijs van het geslaagde VVG Spare Rib Express toernooi vandoor gingen.
De overige uitslagen waren:
7/8 Plaats Groen Geel – Stadspark zo 0 – 0 Stadspark wint na strafschoppen
5/6 Plaats WVV – FC Assen 1 – 0
3/4 Plaats PKC’83 – Helpman za 2 – 1
Finale       Zeerobben – VVG 4 – 1
Als VVG kunnen we terugkijken op een super geslaagde week, met sportieve wedstrijden, mooi weer, strijd en passie  en niet te vergeten de inzet van onze vrijwilligers, die dit toernooi weer mogelijk hebben gemaakt. Iedereen bedankt  en tot de volgende editie in augustus 2020.